top of page

​Welkom op onze website!

 

Voor een breed scala aan dans- en sportlessen bent u bij Dance Studio FAME aan het juiste adres. De balletschool o.l.v. Vanessa Gelissen-Matern is gevestigd in het Limburgse dorp Spaubeek. Alle lessen worden louter door gekwalificeerde docenten gegeven. 

 

Zowel kinderen vanaf 4 jaar als volwassenen kunnen bij ons terecht om te leren dansen. Ons aanbod bestaat uit de volgende dansvormen: kinderdans (4-7 jaar), jazzdance, klassiek ballet, spitzen en moderne dans. Tevens  staan er ook  diverse sportlessen op het lesrooster.

 

Naast recreatieve lessen biedt Dance Studio FAME ook speciale technieklessen aan voor  leerlingen die van dans hun beroep willen maken of die zich gewoon extra intensief bezig willen houden met dans. Middels deze speciale wekelijkse les (de selectie groep) wordt er extra aandacht besteed aan techniek, uitstraling, souplesse en gevoel voor dans.

 

Tweemaal per jaar zijn er kijklessen in onze balletschool en eens in de 2 jaar wordt er gewerkt aan een grote balletvoorstelling, die doorgaans in het theater plaatsvindt. Uiteraard mogen hier alle leerlingen van FAME aan meedoen.

 

Logischerwijs begint het dansen bij deelname aan een les. Dus heeft u of uw kind interesse om te leren dansen? Kom dan gezellig langs in de balletschool en neem eens een kijkje bij een van onze lessen. We ontvangen graag van tevoren een e-mailtje of een telefoontje waarin u aangeeft dat u of uw kind een proefles wil komen volgen. Zo zijn we optimaal voorbereid op uw komst. Op het moment dat de proefles goed is bevallen, krijgt u of uw kind van de docent de inschrijfinstructies mee. Hierna kunt u  met uw danslessen starten. Ons balletjaar start in principe in september, maar later in het jaar instromen mag en kan natuurlijk ook.

 

Wij staan bekend als een gezellige balletschool waar op een persoonlijke manier hard gewerkt wordt. 

Maak van dansen uw hobby! Het is gezond, leerzaam en goed voor uw figuur.

We verwelkomen u of uw kind graag binnenkort in onze balletschool!

 

 

 

Handdrawn Circle Logo Team.png
bottom of page