Het FAME zomerrooster 2020

Wij zijn gestart met het FAME zomerrooster! Deze lessen vinden weer gewoon plaats in de balletstudio. Lees de dansprotocollen goed door (zie onderaan deze pagina). 

 

Let op: de lessen zullen iedere week op dinsdag en/of op donderdag aangeboden worden afhankelijk van de leeftijdscategorie (gespiegeld rooster). DE LESSEN VOOR DE KIDS OP DONDERDAG 30 JULI KOMEN TE VERVALLEN. Schrijf je nu in voor de maand augustus!

Zomerlessen kids: 

 • Op donderdag 13 augustus

  • 17.15 - 18.00 kinderdans (kids tot 8 jaar)

  • 18.00 - 19.00 klassiek (kids vanaf 8 t/m 13 jaar)

  • 19.00 - 20.00 jazz/modern (kids vanaf 8 t/m 13 jaar)

Zomerlessen teens/adults (60 min / maximum aantal deelnemers is 13) 

 • Op dinsdag 28 juli en dinsdag 11 augustus

  • 18.30 - 19.30 klassiek

  • 19.30 - 20.30 jazz/modern

  • 20.30 - 21.30 sport  

 

Zoals gebruikelijk vragen we voor de zomerlessen lesgeld. Dit jaar geven we 25% korting op het lesgeld: voor de kids (45 min) is het bedrag 4 euro en voor de overige lessen (60 min) is dit 5 euro. Graag het lesgeld contant meenemen naar de les. Aanmelden voor een les betekent dat wij automatisch rekenen op je komst! Last minute afmelden is daarom niet toegestaan.  

Indien er te weinig animo is voor een les (minder dan 5 aanmeldingen) zal de les niet doorgaan. Vandaar dat we ook iedereen vriendelijk vragen uiterlijk iedere zondagavond de inschrijving te voltooien. Op maandagochtend kunnen we dan de deelnemers informeren over het wel of niet doorgaan van de les. Zo weten de juf en de leerlingen tijdig waar ze aan toe zijn. Je kunt ervoor kiezen om je in 1x voor de hele maand juli in te schrijven of dat je dit per week opnieuw bekijkt.

Meld je dus VOOR zondagavond aan via onderstaande button(s).

 • Is dit de 1e keer dat je je gaat inschrijven voor een les? Je wordt gevraagd te kiezen tussen de optie om je in te schrijven en/of in te loggen. Kies voor de optie om je in te schrijven (dus klik NIET op inloggen). Vervolgens wordt je gevraagd je in te schrijven met je eigen e-mailadres (vul hier je eigen e-mailadres in) en een wachtwoord (FAME2020*). Je inschrijving wordt bevestigd met een automatische email (deze kan eventueel in je spam mail terechtkomen). 

 • Is dit de 2e, 3e of 4e keer dat je je gaat inschrijven voor een les? Dan moet je juist WEL op INLOGGEN klikken om je aan te melden! Vul je e-mailadres en wachtwoord in. Je inschrijving wordt bevestigd met een automatische email (deze kan eventueel in je spam mail terechtkomen). 

 

Het FAME dansweekend 2020

Het weekend van 22 en 23 augustus gaan we omdopen tot dansweekend. Dit dansweekend is volledig gratis om iedereen te bedanken voor de steun in de afgelopen periode. Voor dit weekend kun je je ook alvast inschrijven via onderstaand aanmeldsysteem.

 • Op zaterdag 22 augustus van 11-17u: danslessen en dansspellen voor alle kids t/m 13 jaar

 • Op zondag 23 augustus van 11-17u: danslessen voor iedereen boven de 14 jaar 

Hopelijk zien we je snel terug in de balletschool!
Het FAME-team
 

 

OVER
Corona

© 2013 by Dance Studio FAME.