fame_2020_copy_edited_edited.png

Agenda

Ons activiteiten- en evenementenoverzicht.

Aanstaande evenementen 

Juli/Augustus 2022

Ook dit jaar worden de zomerlessen georganiseerd. Bel, app of mail ons om je te laten informeren naar het lesrooster

Afgelopen evenementen

Juni 2022

Dance Studio FAME mocht na twee jaar eindelijk weer een grote schoolvoorstelling organiseren. Dit jaar was het thema "FAME in Wonderland" gebaseerd op het verhaal van Alice in Wonderland.

November 2019

In November was het voor de eerste keer bij FAME de Notenkraker-maand! Oftewel NO(v)TE(m)NBER! Verschillende groepen hebben in de lessen op muziek van de Notenkraker gedanst. Tevens was het mogelijk  om naar de voorstelling van de Notenkraker in het theater en/of bioscoop te gaan. 

Net als voorgaande edities was het FAME Showballet ook dit jaar weer van de partij bij de Zittesje Revuu. De productie genaamd 'Hoog Bezuik' was 9 avonden te zien in het theater De Domijnen te Sittard. Het was weer een hele eer om er bij te zijn!

Op zondag 17 November 2019 waren diverse kindergroepjes (oa Kinderdans 1+1a en Kinderdans 2+2a) te zien op de kinderzitting in het Kwakkerteriek in Spaubeek. Het was een succes!

December 2019

In december werd traditiegetrouw de verjaardag van Sinterklaas gevierd door het zetten van de schoen; was er een heuse pietentraining bij de allerkleinsten; en werden er surprises gegeven bij de tienergroepen.

Vlak voor de kerstvakantie opende FAME haar deuren weer tijdens de open lessen. Het doel van de open lessen is om te laten zien hoe een normale balletles wordt gegeven. Publiek in de vorm van ouders en/of potentiële nieuwe leden zijn altijd van harte welkom tijdens de open les! 

Januari 2020

De selectiegroep heeft met Cheyenne in januari op het Tiener Vasteloavends Konkoer (TVK) gestaan. Hun optreden werd in de finale beloond met een mooie 2e plaats! Diverse kinderdansgroepen hebben op verschillende kinderzittingen in januari hun mooiste dansjes mogen laten zien.

 

Februari 2020

Met maar liefst 10 shows stond het FAME Showballet in diverse uitverkochte zalen op het podium met de "Medammecour on Tour"-productie. Dit is een vasteloavendsrevue waar theater en carnaval samen komen.  Met tal van artiesten reisde ook het FAME Showballet mee naar de theaters in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. In samenwerking met L1.

Danseressen uit de selectiegroep stonden samen met zangeres Cheyenne op het plein van Sittard tijdens het Kanon van 't Balkon (evenement tijdens carnaval). 

Nieuw dit seizoen was de Valentijnsactie. In de week van 10 t/m 14 februari 2020 mochten alle FAME leden ter gelegenheid van Valentijn een vriendinnetje of vriendje gratis meenemen naar de balletles! Vooral bij de kleintjes werd hier goed gebruik van gemaakt en terecht alles is leuker met je beste maatje!

FAME poster_definitief.jpg
2af6b038-853e-4a7a-a9f9-90fb79af994b_edi
image1.jpeg
85205384_2580054492207906_13514670279732
image0.jpeg
Vriendinnenweek.jpg

Oktober 2020

Dance Studio FAME werd geselecteerd door het Huis voor de Kunsten Limburg om deel te nemen aan het Schrittmacher Dansfestival. Het betreft een samenwerkingsproject voor amateurdansers met het Scapino Ballet uit Rotterdam. Een 6-tal dansers van onze balletschool FAME zijn als amateurdansers de uitdaging met choreograaf Yannick Wagenaar (Scapino Ballet) aangegaan. Zij hebben op vrijdag 2 oktober een voorstelling in Kerkrade mogen dansen. Een film werd gemaakt van deze voorstelling en werd getoond tijdens de Nederlandse Dansdagen.

2.png