© 2013 by Dance Studio FAME.

Agenda

Ons activiteiten- en evenementenoverzicht.

Aanstaande evenementen

Januari/Februari 2020

Met maar liefst 10 shows zal ook in 2020 de "Medammecour on Tour"-productie weer volle zalen gaan trekken. Ook deze editie zal het FAME Showballet weer van de partij zijn! Dit is een vasteloavendsrevue waar theater en carnaval samen komen.  Met tal van artiesten wordt er een lachwekkende en af en toe tranentrekkende voorstelling neergezet. De show is te zien in de theaters van Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. In samenwerking met L1.

Op 26 januari zullen een aantal kindergroepjes in Sweikhuizen op de kinderzitting optreden.

Afgelopen evenementen

September 2018

2018 was voor Dance Studio Fame een bijzonder jubileumjaar: de dansschool bestond namelijk 25 jaar!  Tevens vierde Vanessa dat zij al 10 jaar leiding geeft aan de balletschool. Deze twee mijlpalen werden afgelopen september 2018 gevierd met een spetterend feestweekend. Tijdens dit weekend hebben diverse gastdocenten inspirerende dansworkshops gegeven.

November 2018

Afgelopen november 2018 was het tijd voor de grote schoolvoorstelling met de titel "FAME naar het circus". Alle groepen van de balletstudio namen deel aan deze spectaculaire middag in het prachtige theater De Domijnen te Sittard. Voor een impressie van deze geslaagde  productie kunt u in de fotogallerij terecht. 

Januari 2019

Met maar liefst 10 shows stond het FAME Showballet in diverse uitverkochte zalen op het podium met de "Medammecour on Tour"-productie. Dit is een vasteloavendsrevue waar theater en carnaval samen komen.  Met tal van artiesten reisde ook het FAME Showballet mee naar de theaters in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. In samenwerking met L1.

Maart 2019

Danseressen Winona en Isis uit de selectiegroep stonden samen met zangeres Cheyenne op het plein van Sittard tijdens het Kanon van 't Balkon (evenement tijdens carnaval). In Maart vonden ook een belly dance en een tap dance-workshop plaats in de dansschool. Beide dansstijlen worden normaal niet aangeboden.

 

Juni 2019

Traditiegetrouw vonden vlak voor de zomervakantie de kijklessen bij FAME plaats. Ondanks de hoge termperaturen werd er flink gedanst! Het doel van de open lessen is om te laten zien hoe een normale balletles wordt gegeven. Publiek in de vorm van ouders en/of potentiële nieuwe leden zijn altijd van harte welkom tijdens de open les! 

November 2019

In November was het voor de eerste keer bij FAME de Notenkraker-maand! Oftewel NO(v)TE(m)NBER! Verschillende groepen hebben in de lessen op muziek van de Notenkraker gedanst. Tevens was het mogelijk  om naar de voorstelling van de Notenkraker in het theater en/of bioscoop te gaan. 

Net als voorgaande edities was het FAME Showballet ook dit jaar weer van de partij bij de Zittesje Revuu. De productie genaamd 'Hoog Bezuik' was 9 avonden te zien in het theater De Domijnen te Sittard. Het was weer een hele eer om er bij te zijn!

Op zondag 17 November 2019 waren diverse kindergroepjes (oa Kinderdans 1+1a en Kinderdans 2+2a) te zien op de kinderzitting in het Kwakkerteriek in Spaubeek. Het was een succes!

December 2019

Vlak voor de kerstvakantie opende FAME haar deuren weer tijdens de open lessen. Iedereen mocht komen kijken.