© 2013 by Dance Studio FAME.

Agenda

Ons activiteiten- en evenementenoverzicht.

Aanstaande evenementen

November 2019

In November is het Notenkraker-maand! Oftewel NO(v)TE(m)NBER! Verschillende groepen zullen in de lessen op muziek van de Notenkraker gaan dansen. De leden die het leuk vinden kunnen samen naar de voorstelling van de Notenkraker in het theater en/of bioscoop gaan. In principe staat dit uitje gepland voor December (bij genoeg animo). 

Net als voorgaande edities mag het FAME Showballet ook dit jaar weer meedoen met de Zittesje Revuu. De productie genaamd 'Hoog Bezuik' zal 9 avonden te zien zijn in het theater De Domijnen te Sittard. Wees snel met het kopen van tickets, want de kaartverkoop verloopt voorspoedig!

Op zondag 17 November 2019 om 15.45u zullen diverse kindergroepjes (oa Kinderdans 1+1a en Kinderdans 2+2a) optredens verzorgen op de enige echte kinderzitting in het Kwakkerteriek in Spaubeek tijdens de kinderzitting. 

December 2019

Vlak voordat de kerstvakantie van start zal gaan opent FAME haar deuren weer tijdens de kijklessen. Iedereen mag komen kijken. Neem vooral familieleden en potentiële nieuwe leden mee naar de open les.

Januari/Februari 2020

Met maar liefst 10 shows zal ook in 2020 de "Medammecour on Tour"-productie weer volle zalen gaan trekken. Ook deze editie zal het FAME Showballet weer van de partij zijn! Dit is een vasteloavendsrevue waar theater en carnaval samen komen.  Met tal van artiesten wordt er een lachwekkende en af en toe tranentrekkende voorstelling neergezet. De show is te zien in de theaters van Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. In samenwerking met L1.

Afgelopen evenementen

September 2018

2018 was voor Dance Studio Fame een bijzonder jubileumjaar: de dansschool bestond namelijk 25 jaar!  Tevens vierde Vanessa dat zij al 10 jaar leiding geeft aan de balletschool. Deze twee mijlpalen werden afgelopen september 2018 gevierd met een spetterend feestweekend. Tijdens dit weekend hebben diverse gastdocenten inspirerende dansworkshops gegeven.

November 2018

Afgelopen november 2018 was het tijd voor de grote schoolvoorstelling met de titel "FAME naar het circus". Alle groepen van de balletstudio namen deel aan deze spectaculaire middag in het prachtige theater De Domijnen te Sittard. Voor een impressie van deze geslaagde  productie kunt u in de fotogallerij terecht. 

Januari 2019

Met maar liefst 10 shows stond het FAME Showballet in diverse uitverkochte zalen op het podium met de "Medammecour on Tour"-productie. Dit is een vasteloavendsrevue waar theater en carnaval samen komen.  Met tal van artiesten reisde ook het FAME Showballet mee naar de theaters in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. In samenwerking met L1.

Maart 2019

Danseressen Winona en Isis uit de selectiegroep stonden samen met zangeres Cheyenne op het plein van Sittard tijdens het Kanon van 't Balkon (evenement tijdens carnaval). In Maart vonden ook een belly dance en een tap dance-workshop plaats in de dansschool. Beide dansstijlen worden normaal niet aangeboden.

 

Juni 2019

Traditiegetrouw vonden vlak voor de zomervakantie de kijklessen bij FAME plaats. Ondanks de hoge termperaturen werd er flink gedanst! Het doel van de open lessen is om te laten zien hoe een normale balletles wordt gegeven. Publiek in de vorm van ouders en/of potentiële nieuwe leden zijn altijd van harte welkom tijdens de open les!