top of page
Handdrawn Circle Logo Team.png

Het FAME Showballet - Over ons

Het FAME Showballet vormt het visitekaartje van de balletschool. De dansgroep heeft reeds vele spetterende dansoptredens binnen en zelfs buiten Limburg mogen verzorgen. Zo is ons showballet al meer dan 15 jaar te bewonderen in de 'Zittesje Revuu'-productie, heeft deze groep al meerdere keren meegedaan aan de Medammecour-voorstellingen, zijn er diverse optredens verzorgd die uitgezonden zijn op de Limbrugse televisiezender L1 en heeft het ballet al met verscheidene bekende Limburgse artiesten het podium gedeeld, onder andere met 'Kartoesj', 'Ummer dr Neaver' en 'Miss Patty Pam Pam'.  

Het showballet bestaat uit 10 zeer enthousiaste en ervaren danseressen in de leeftijdscategorie van 17 tot 35 jaar. Allen dansen met een hoog dansniveau, een mooie uitstraling en een goede souplesse.

Het showballet heeft een zeer divers repertoire dat reikt van de iedereen welbekende opzwepende ‘Can Can’ tot ingetogen moderne dansen. Van een musical medley tot swingende Braziliaanse nummers en van een klassieke dans op spitzen tot streetdance combinaties. Het ballet heeft reeds verscheidene malen samengewerkt met verschillende harmonieën en fanfares uit de Regio. Zo hebben de danseressen al een prachtige choreografie gedanst op een bewerking van de filmmuziek van de ‘Pirates of the Caribbean’. Tevens is het showballet ook bekend met figureren, en het lopen van modeshows.

Natuurlijk worden de choreografieën aangepast naar uw wensen en kunt u zelf nummers aanleveren waarop danscombinaties worden gemaakt.

Wij hopen dat wij u hebben kunnen enthousiasmeren om een keertje contact met ons op te nemen waarna wij u van harte welkom heten om een kijkje te komen nemen bij één van onze trainingen. U kunt ons contacteren door Vanessa Matern te benaderen, haar contactgevens zijn te vinden op de 'contact' pagina.

Het FAME Showballet - De leden stellen zich aan u voor!

Laura
Elke 
DSC08245_edited.jpg
Myrthe
Britt
DSC08263_edited.jpg
Rinke 
969eb354-95f1-4510-8541-247baf36f744_edi
Winona 
Amy 
bottom of page