top of page

 

Proefles

Op zoek naar leuke en uitdagende danslessen? Kom langs bij FAME en probeer een gratis proefles!

Of je nou een beginner bent of al jaren danst. Het maakt bij ons niet uit. 

Onze gediplomeerde docenten staan klaar om jouw dans skills naar een hoger niveau te tillen!

Iedere les zorgen wij dat jij de fijne kneepjes van het vak 'dans' leert. In onze mooie ruime danszaal gaat eigenaresse Vanessa samen met haar docententeam met jou aan de slag. Alle docenten bruisen van enthousiasme, hun liefde voor dans is voelbaar en alle kennis delen zij graag met hun leerlingen. Met passie en volle overgave leer jij! 

 

Wil jij ook dansen bij FAME? Plan dan nu jouw proefles(sen)  in. 

De proefles geeft kans om kennis te maken met de balletgroep, de docente en de sfeer  binnen onze school. Tevens kan de docente kijken of de gekozen les qua niveau inderdaad goed bij u of uw kind past. Het is mogelijk dat er een wachtlijst is voor een groep van een bepaalde leeftijd en/of niveau. Daarom is het handig als u of uw kind zich voor de zomervakantie al aanmeldt als nieuw lid, zodat u of uw kind in september gelijk van start kunt/kan gaan.

 

 

 

Try-out weken 

Eenmalig proefdraaien is bij ons geheel vrijblijvend en gratis!

Mocht de keuze na jouw proefles toch nog moeilijk zijn biedt FAME naast die gratis proefles 3 lessen extra meedansen. Het proefpakket kan ingezet worden bij een en dezelfde les of geeft jou juist de mogelijkheid de verschillende dansstijlen uit te proberen om te zien welke stijl het beste bij je past.

 

 

Contributie

 

De contributie dient elk seizoen (dus per 5 maanden) in de daarvoor bestemde betaalperiode (eerste 2 weken van het nieuwe dansseizoen) te worden voldaan. 

Het eerste seizoen loopt van september t/m januari en het tweede van februari t/m juni.

Hoe kunt u betalen?

U kunt het verschuldigde bedrag contant in de balletschool betalen of digitaal overmaken naar IBAN: NL02INGB0005412875 t.n.v. Dance Studio FAME met vermelding van de volledige naam van het lid of de leden.

Let op: Bij een nieuwe inschrijving bestaat het lesgeld niet alleen uit de verschuldigde contributie maar dient ook het inschrijfgeld van €15,00 te worden voldaan.  

U kunt zich in de balletschool inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nodigen u daarom graag uit om langs te komen om uzelf of uw kind in te schrijven. 

Betaling van de zomerlessen:

Zoals eerder staat vermeld loopt het volledige dansjaar van september tot en met juni. Voor de maanden juli en augustus hoeft u dus geen contributie te betalen aangezien het reguliere rooster niet wordt aangeboden. Tijdens deze maanden biedt de balletschool een aangepast zomerrooster aan. Deze lessen kunt u per les contant in de balletschool betalen.

 

Opzeggen van het lidmaatschap

U dient uw les(sen) schriftelijk (dwz per brief of e-mail) op te zeggen, één maand voor de nieuwe betalingsperiode (dus in januari en/of in augustus). Wilt u gedurende een lopend seizoen (5 maanden) opzeggen kan dit natuurlijk altijd. Echter is restitutie van het lesgeld van de resterende lessen bij het stopzetten tijdens een seizoen niet mogelijk.
 

Opzeggen dient u te doen door een e-mail te sturen naar info@dancestudiofame.com of per post t.a.v. Vanessa Matern. Zonder schriftelijke opzegging loopt uw abonnement gewoon door, ook als u niet meer komt. Zeg dus op tijd uw abonnement op!

 

Verhinderd

Indien u of uw kind niet kunt/kan komen dansen wordt het op prijs gesteld als u zich even afmeldt. Afmelden kan telefonisch iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur (eventueel door in te spreken op de voicemail). Alvast bedankt!

Tarieven voor het schooljaar 2023/2024:

Het lesgeld is afhankelijk van de duur van de les. De tarieven voor het hele balletjaar (10 maanden) zijn als volgt:

 

75 minuten

60 minuten

45 minuten

30 minuten - spitzen

 ​

15 minuten - spitzen

Losse les

FSB-training (90 minuten)

 

€ 350,00

€ 280,00

€ 234,00

€ 150,00

€ 75,00

€10,00

€ 400,00

Jeugdfonds:

Dance Studio FAME is aangesloten bij het jeugdfonds.

 

Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Zij betalen het lesgeld en eventueel de spullen zoals, dansschoenen en je danstenue.

Zo kan elk kind toch meedoen en leren dansen!

 

Vragen?

De coördinator van uw regio binnen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan u verder helpen!

Via jeugdfondssportencultuur.nl kunt u de contactgegevens vinden.

Als de aanvraag ingediend is, kan het kind vaak al binnen drie weken bij ons op les.

Het lesgeld wordt direct vanuit het fonds betaald aan FAME.

IMG_1954.jpeg

Vakantierooster 2023/2024:

 

bottom of page