fame_2020_copy_edited_edited.png

Lidmaatschap

 

Proefles

Heeft u of uw kind interesse om te komen leren dansen? En wilt u of uw kind graag een gratis proefles komen volgen? Dan kan dat natuurlijk altijd! Wel vragen wij dit telefonisch of per e-mail vooraf te overleggen, zodat wij de meest passende les kunnen adviseren. De lessen zijn bij onze balletschool ingedeeld naar dansniveau en/of leeftijd. Daarom is het belangrijk om voor een proefles eerst even contact met ons op te nemen. 

 

De proefles geeft kans om kennis te maken met de balletgroep, de docente en de sfeer  binnen onze school. Tevens kan de docente kijken of de gekozen les qua niveau inderdaad goed bij u of uw kind past. Het is mogelijk dat er een wachtlijst is voor een groep van een bepaalde leeftijd en/of niveau. Daarom is het handig als u of uw kind zich voor de zomervakantie al aanmeldt als nieuw lid, zodat u of uw kind in september gelijk van start kunt/kan gaan.

 

Samenvattend: u of uw kind begint met een proefles, daarna is er de mogelijkheid om mee te doen voor een heel seizoen (5 maanden). De lessen beginnen normaliter in september, maar later aansluiten mag en kan uiteraard ook.

 

Maak van dansen uw hobby! Het is gezond, leerzaam en goed voor de lichaamshouding en het figuur.

 

 

Contributie

 

De contributie dient elk seizoen (dus per 5 maanden) in de daarvoor bestemde betaalperiode (eerste 2 weken van het nieuwe dansseizoen) te worden voldaan. 

Het eerste seizoen loopt van september t/m januari en het tweede van februari t/m juni.

Hoe kunt u betalen?

U kunt het verschuldigde bedrag contant in de balletschool betalen of digitaal overmaken naar IBAN: NL02INGB0005412875 t.n.v. Dance Studio FAME met vermelding van de volledige naam van het lid of de leden.

Let op: Bij een nieuwe inschrijving bestaat het lesgeld niet alleen uit de verschuldigde contributie maar dient ook het inschrijfgeld van €12,50 te worden voldaan.  

U kunt zich in de balletschool inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nodigen u daarom graag uit om langs te komen om uzelf of uw kind in te schrijven. 

Betaling van de zomerlessen:

Zoals eerder staat vermeld loopt het volledige dansjaar van september tot en met juni. Voor de maanden juli en augustus hoeft u dus geen contributie te betalen aangezien het reguliere rooster niet wordt aangeboden. Tijdens deze maanden biedt de balletschool een aangepast zomerrooster aan. Deze lessen kunt u per les contant in de balletschool betalen.

 

Opzeggen van het lidmaatschap

U dient uw les(sen) schriftelijk (dwz per brief of e-mail) op te zeggen, één maand voor de nieuwe betalingsperiode (dus in januari en/of in augustus). Wilt u gedurende een lopend seizoen (5 maanden) opzeggen kan dit natuurlijk altijd. Echter is restitutie van het lesgeld van de resterende lessen bij het stopzetten tijdens een seizoen niet mogelijk.
 

Opzeggen dient u te doen door een e-mail te sturen naar info@dancestudiofame.com of per post t.a.v. Vanessa Matern. Zonder schriftelijke opzegging loopt uw abonnement gewoon door, ook als u niet meer komt. Zeg dus op tijd uw abonnement op!

 

Verhinderd

Indien u of uw kind niet kunt/kan komen dansen wordt het op prijs gesteld als u zich even afmeldt. Afmelden kan telefonisch iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur (eventueel door in te spreken op de voicemail). Alvast bedankt!

Tarieven voor het schooljaar 2019/2020:

Het lesgeld is afhankelijk van de duur van de les. De tarieven voor het hele balletjaar (10 maanden) zijn als volgt:

 

60 minuten

45 minuten

30 minuten

15 minuten

10 - Rittenkaart

 

€ 240,00

€ 200,00

€ 120,00

€ 60,00

€ 80,00       * enkel gedurend één schooljaar geldig.

 

Vakantierooster 2020-2021:

Het ballet- en sportjaar loopt van maandag 31 augustus 2020 t/m vrijdag 02 juli 2021.

 

De vakanties en vrije dagen voor dit jaar zijn als volgt:

  • Herfstvakantie  19-okt-20 t/m 23-okt-2020

  • Kerstvakantie  14-dec-20 t/m 01-jan-2021

  • Carnavalsvakantie  15-feb-2021 t/m 19-feb-2021 (de lessen komen op vrijdag 12-feb-2021 vanaf 18.30 uur te vervallen)

  • Paasmaandag  05-apr-2021

  • Mei vakantie 26-apr-2021 t/m 14-mei-2021

  • Pinkstermaandag 24-mei-2021 (komt te vervallen dit jaar)

  • Zomervakantie 05-jul-2021 t/m 03-sep-2021

 

Ons dansjaar bestaat uit 36 lesweken.  Om elk jaar dezelfde hoeveelheid lessen te kunnen hanteren houden wij de schoolvakanties aan, met her en der extra dagen.